Mijn Tuin

Onderhoud

Het onderhoud van uw tuin is tevens het behoud van uw tuin. Maar eerlijk is eerlijk: het onderhouden van een tuin kost tijd en energie. Niet iedereen heeft die tijd (of zin) om het onderhoudswerk goed en regelmatig uit te voeren.

Jammer, want een goed aangelegde tuin is ook een aanzienlijke investering en achterstallig onderhoud kan op termijn hoge kosten met zich meebrengen.

Mijn Tuin kan het onderhoud voor u verzorgen. Wij zorgen voor vakkundig snoeiwerk op het juiste moment, waardoor uw tuin er niet alleen netjes uit blijft zien, maar bomen, struiken en planten het ook beter blijven doen. Fruitbomen gaan beter dragen, sierheesters geven meer bloei en planten en bloemen floreren beter.

Wij bieden u veel mogelijkheden, waaronder onkruidbeheersing, gazononderhoud, bemesting, snoeibeurten in voor- en najaar en het verzorgen van uw vijver.

Wij kunnen dit voor u zowel op afroep doen als op basis van een onderhoudscontract. Neemt u vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en kosten.

Loader