Boomstamtafel Breda

Woont u in Breda en heeft u een boom in uw tuin die in de weg staat, maar wilt u de boom niet zomaar laten kappen? Lees dan verder op onderstaande pagina. Wij kunnen er namelijk een boomstamtafel van maken! Mijn Tuin beschikt over de juiste ervaring en mensen om een boomstamtafel in Breda vakkundig vorm te geven. Wij werken voor gemeentes, bedrijven en particulieren. Geen boom die in de weg staat, maar gewoon op zoek naar een uniek meubel? Ook dan kun je bij ons terecht. 

Waarom moet ik mijn boomstamtafel in Breda laten maken door Mijn Tuin?

Als u in zee gaat met Mijn Tuin, krijgt u te maken met vakmannen die passie hebben voor het vak. Onze boomstamtafels worden op maat gemaakt en zijn bovendien geheel naar uw wensen aan te passen. We adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden tijdens een afspraak. Vervolgens maken we een offerte en tijdens het gehele productie proces bent u op de hoogte over de voortgang. Kortom wij staan als bedrijf voor:

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Innovatie

Een boomstamtafel is een natuurlijke aanwinst voor uw woonkamer, winkel, kantoor of keuken!

Mijn Tuin; vakkundig hovenier in Breda.

Kenmerkend aan ons bedrijf is onze passie voor groen en tuinen in de breedste zin des woord. Sinds 2004 werken wij met volle passie aan uiteenlopende en interessante projecten, waaronder het maken van boomstamtafels in Breda. Ter bevestiging van onze vakkundigheid, zijn wij zelfs European Treeworker gecertificeerd.

Meer informatie over een boomstamtafel in Breda?

Heeft de bovenstaande webpagina uw interesse in een boomstamtafel aangewakkerd? Of woont u in Breda, bent u gewoon opzoek naar een zeer uniek meubel en nu overtuigd van de boomstamtafel? Neem dan contact met ons op. Mijn Tuin staat u graag vrijblijvend te woord!

Impressie foto's