Onderhoud

Uw tuin is een plek waar u zich tuisvoelt, het is belangrijk om deze plek goed te onderhouden. Het onderhoud is tevens het behoud van deze mooie plek. Onderhoudswerkzaamheden van de tuin kosten echter veel tijd en energie. Vanzelfsprekend heeft niet iedereen die tijd (of zin) om het onderhoudswerk goed en regelmatig uit te voeren/bij te houden. Mijn Tuin kan deze werkzaamheden van u overnemen. 

 

Onderhoud van uw tuin door Mijn Tuin

Een goed aangelegde tuin niet goed onderhouden is erg zonde. Een goed aangelegde tuin is namelijk een aanzienlijke investering en achterstallig onderhoud kan op termijn hoge kosten met zich meebrengen.

Mijn Tuin kan het onderhoud voor u verzorgen! Wij zorgen voor vakkundig snoeiwerk op het juiste moment, waardoor uw tuin er niet alleen netjes uit blijft zien, maar bomen, struiken en planten het ook beter blijven doen. Fruitbomen gaan beter dragen, sierheesters geven meer bloei en planten en bloemen floreren beter.

Korte greep uit de vele mogelijkheden van Mijn Tuin:

  • Onkruidbeheersing
  • Gazononderhoud
  • Bemesting
  • Snoeibeurten in voor- en najaar
  • Verzorgen van uw vijver
  • Boomverzorging

Wij kunnen dit voor u zowel op afroep doen als op basis van een onderhoudscontract. 

Meer informatie over onderhoud van uw tuin?

Heeft de pagina nog niet al uw vragen kunnen beantwoorden? Of wilt u graag wat meer weten over mogelijkheden/kosten. Neemt u vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en kosten. Liever telefonisch contact? Bel dan even naar +31(0) 165 343 077.

Leuk om te doen! Start uw eigen moodboard voor een GRATIS schetsplan! Start met moodboard

Impressie foto's