Ontwerp

De eerste stap naar uw nieuwe tuin begint met een goed ontwerp. En dat goede ontwerp begint met de inventarisatie van uw wensen, uw gevoel en uw praktische situatie. Een tuin moet immers niet alleen mooi zijn en aansluiten op uw smaak, maar ook praktisch en functioneel zijn. Het belangrijkste is dat u er veel plezier aan beleeft op de manier die u wilt!

 

Ontwerp door Mijn Tuin

Tuiniert u zelf ook graag of wilt u een onderhoudsarme tuin? Houdt u van bloemen en veel kleur of meer van strak en groen? Wilt u veel zon of veel schaduw?

Een tuin is iets van uzelf. Een plek waar u zich thuis voelt. Niet voor niets heten wij Mijn Tuin. Want Mijn Tuin betekent vooral Uw Tuin! Bij het ontwerpen van uw tuin houden wij rekening met uw wensen, de stijl en vorm van uw huis, de omgeving, de bodemgesteldheid en natuurlijk ook met uw budget. Voor ons is elke tuin een uitdaging en wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Contact over tuinontwerp

Spreekt u dit aan? Neem dat vrijblijvend contact met ons op of stuur ons uw eigen moodboard met uw wensen, dan maken wij een gratis tuinontwerp voor u!

Leuk om te doen! Start uw eigen moodboard voor een GRATIS schetsplan! Start met moodboard

Impressie foto's