Laat uw tuin aanleggen door Mijn Tuin!

Een tuin aanleggen is een vak apart. Mijn Tuin is gespecialiseerd in zowel kleine tuinen, grote tuinen als exclusieve bedrijfstuinen. Graag verzorgen wij het volledige traject voor u, van ontwerp tot oplevering. Mijn Tuin heeft oog voor detail en levert op binnen de afgesproken planning. Volgens het afgesproken budget en het afgesproken ontwerp.

Voor de verschillende fasen in het proces hebben wij specialisten in dienst. Na overeenstemming over de offerte starten wij met het grondwerk, gevolgd door de eventuele aanleg van een waterpartij, de bestrating, verlichting, pergola’s, afscheidingen en ten slotte de bomen, struiken en beplanting. Een tuin aanleggen kan het gehele jaar door.

Mijn Tuin, service

Bij Mijn Tuin hoeft u geen zoektocht te houden naar verschillende specialisten, wij bieden u een totaalconcept en nemen de volledige verantwoordelijkheid. Vanzelfsprekend geven wij garantie op al onze werkzaamheden en de geleverde beplanting. Desgewenst kan de aanleg van uw tuin in fasen worden uitgevoerd, bijvoorbeeld in verband met andere werkzaamheden aan uw huis of de budgettering.

Is uw interesse gewekt?

Wilt u graag meer informatie over tuin aanleg door Mijn Tuin? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Liever direct contact via de telefoon? Bel dan naar +31(0) 165 343 077.

Leuk om te doen! Start uw eigen moodboard voor een GRATIS schetsplan! Start met moodboard

Impressie foto's