Tuinaanleg Etten-Leur

U woont in (de omgeving van) Etten-Leur en bent op zoek naar een goede hovenier voor uw tuin? Vraag dan eens naar de mogelijkheden bij Mijn Tuin. De hoveniers van Mijn Tuin zijn gespecialiseerd in zowel kleine tuinen, grote tuinen als exclusieve bedrijfstuinen. Wij snappen dat het aanleggen van een tuin een vak apart is en daarom verzorgen wij graag het gehele traject voor u. Voor ontwerpen, aanleggen én onderhouden van een tuin kunt u terecht bij Mijn Tuin.

Mijn Tuin: de creatieve specialist voor tuinaanleg in Etten-Leur

Bespaar uzelf een zoektocht naar veel verschillende specialisten voor de perfecte tuin. Mijn Tuin geeft u de mogelijkheid tot een totaalconcept, daarover nemen wij de gehele verantwoordelijkheid. Met het totaalconcept boedelen we écht van ontwerp tot oplevering. Voor ons is elke tuin een uitdaging. Tevreden? Dat zijn we pas als u dat bent! Hieronder een aantal elementen waar wij rekening mee houden:

  • Uw wensen
  • Stijl van uw huis
  • Vorm van uw huis in Etten-Leur
  • Omgeving
  • Bodemgesteldheid
  • Praktische eisen
  • Budget

Een tuin aanleggen kan het gehele jaar door.

Tuinaanleg in Etten-Leur door Mijn Tuin? Lees meer over ons en onze service!

Mijn Tuin vindt het belangrijk om een eindresultaat op te leveren dat geheel voldoet aan uw wensen. Wij zijn een jong, transparant, vakkundig, kwalitatief uitstekend, gespecialiseerd en dynamisch hoveniersbedrijf voor het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van tuinen bij particulieren, maar ook bij bedrijven. De tuin die wij opleveren moet een plek zijn waar u zich de komende jaren thuis kunt voelen. Er is altijd ruimte voor vragen, zelfs na de aanleg van de tuin kunt u nog bij ons nog terecht.

Mijn Tuin betekent bij ons vooral Uw Tuin naar wens!
Om u een indruk te geven van ons bedrijf, kunt u bijvoorbeeld een moodboard met ideeën over de invulling van uw tuin opsturen. Wij kunnen, aan de hand van het moodboard, vrijblijvend een ontwerp maken en een offerte aanbieden!

Meer informatie over tuinaanleg in Etten-Leur?

Heeft u interesse in het laten aanleggen van een tuin door Mijn Tuin in Etten-Leur? Of heeft de bovenstaande webpagina nog niet al uw vragen kunnen beantwoorden? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Mijn Tuin. 

Liever direct contact? De hoveniers van Mijn Tuin staan u ook graag te woord via de telefoon. Bel ons op +31(0) 165 343 077.

Impressie foto's