Tuinaanleg Oosterhout

U bent op zoek naar een goede hovenier voor uw nieuwe tuin in Oosterhout, maar weet niet waar u moet beginnen met zoeken? Dan kunt u nu opgelucht ademhalen want bij Mijn Tuin bent u aan het juiste adres! Wij zijn een jong, gespecialiseerd en dynamisch hoveniersbedrijf en kunnen u helpen met (bijna) alles wat komt kijken bij het aanleggen van een tuin, maar ook met de nazorg staan wij voor u klaar. Mijn Tuin heeft mensen in dienst voor het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van tuinen. 

Wij zijn dé creatieve specialist in Oosterhout voor tuinaanleg!

Mijn Tuin is in de mogelijkheid om u een totaalconcept te bieden en daarover nemen wij de volledige verantwoordelijkheid. Als wij verantwoordelijk zijn voor uw tuinaanleg in Oosterhout, houden we rekening met de volgende elementen.

  • Uw wensen en budget
  • De stijl en vorm van uw huis
  • Omgeving van uw huis (Oosterhout)
  • De bodembesteldheid

Wij hebben vele specialisten in dienst en daardoor zijn wij in de mogelijkheid om snel te schakelen. Wij werken transparant en geven u zicht op de werkzaamheden en planning. Uw tuin is bij ons in goede handen!

Over Mijn Tuin

De tuin die wij aan u opleveren moet een plek zijn waar u zich de komende jaren thuis kunt voelen. Er is altijd ruimte voor vragen, zelfs na de aanleg van een tuin kunt u bij ons terecht. Mijn Tuin betekent bij ons dus vooral Uw Tuin naar wens!

Ontdek meer over onze creativiteit!
Graag ontvangen wij van u een moodboard met ideeën over de invulling van uw tuin. Wij kunnen vrijblijvend een ontwerp maken en een offerte aanbieden! Klik HIER om een moodboard te maken. 

Meer informatie over tuinaanleg in Oosterhout?

Hebben wij nog niet al uw vragen over tuinaanleg in Oosterhout kunnen beantwoorden? Of wilt u gewoon graag meer weten over Mijn Tuin en onze werkwijze? Contact opnemen met Mijn Tuin kan altijd vrijblijvend via onze contactpagina

Liever direct contact? Bel dan naar +31(0) 165 343 077.

Impressie foto's