Tuinontwerp Breda

Bent u op zoek naar een goede ontwerper voor uw nieuwe tuin en woont u in Breda of omgeving? Of wellicht heeft u een bestaande tuin en wilt u uw tuin renoveren? Dan bent u bij Mijn Tuin aan het juiste adres. Wij zijn een jong en dynamisch hoveniersbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van tuinen. Dit kan voor zowel particulieren als bedrijven.

Mijn Tuin, creatieve specialist voor tuinontwerp in Breda

Het allerbelangrijkste voor een mooie nieuwe tuin bij uw huis in Breda is natuurlijk een goed tuinontwerp. Mijn Tuin helpt u daar graag mee. Wij beginnen met een inventarisatie van uw wensen, uw gevoel en uw praktische situatie. Erg belangrijk, een tuin moet immers niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Een tuin is er om plezier van te hebben!

Bij het maken van een tuinontwerp houden wij dus rekening met uw wensen, de stijl en vorm van uw huis in Breda, de omgeving, de bodemgesteldheid, praktische eisen en natuurlijk ook met uw budget. Voor ons is elke tuin een uitdaging en wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Graag ontvangen wij van u alvast een moodboard met ideeën over de invulling van uw tuin, vanuit daar kunnen wij vrijblijvend een ontwerp maken en een offerte aanbieden!

Service van Mijn Tuin

Mijn Tuin vindt het erg belangrijk om een eindresultaat op te leveren wat geheel voldoet aan uw eisen. Een tuin is iets van uzelf. Een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen. Mijn Tuin staat voor:

  • Transparantie
  • Vakkundigheid
  • Kwaliteit

En dat in combinatie met uw wensen. Mijn Tuin betekent bij ons dus vooral Uw Tuin naar wens! Er is altijd ruimte voor vragen, zelfs na de aanleg van de tuin kunt u nog bij ons nog terecht.

Meer informatie over tuinontwerp in Breda?

Heeft bovenstaande webpagina nog niet al uw vragen over een tuinontwerp in Breda kunnen beantwoorden? Of spreekt een tuinontwerp door Mijn Tuin u aan? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Liever direct contact? Bel dan naar: +31(0) 165 343 077.

Impressie foto's