De Strandtuin

Onderhoudsvriendelijke tuin met luxe overkapping voor de woonkamer inclusief kachel, tv en audioapparatuur. Speelruimte voor de kinderen en een buitenkeuken voorzien van alle gemakken voor onvergetelijke avonden met het hele gezin.

+6 Foto's

De Strandtuin

Voor deze onderhoudsvriendelijke tuin hebben we rekening gehouden met de drie jonge kinderen die de mogelijkheid moeten hebben om buiten te kunnen spelen. Hiervoor is er een voetbalveld aangelegd. Daarnaast hebben we een complexe luxe overkapping gemaakt waardoor er een woonkamer in de tuin is gecreëerd. Hierin hebben we een kachel verwerkt zodat de gezellige avonden lang door kunnen gaan. De buitenkeuken is van alle gemakken voorzien, zo hoeft niemand honger te lijden. Voor de voetballiefhebbers is er zelfs een TV plus audio installatie geplaatst zodat de mannen geen enkele wedstrijd zullen missen. Wanneer u dieper de tuin inloopt zult u een strandgevoel ervaren door de dikke palen en het zand.

Gerelateerde diensten

Korte introductie betreft gerelateerde diensten

Tuinontwerp

Een goed ontwerp is essentieel bij een maatwerk tuin. Dat begint met het in kaart brengen van uw ...

Lees meer over tuinontwerp

Tuinaanleg

Mijn Tuin is gespecialiseerd in de aanleg van uw tuin thuis zowel als exclusieve bedrijfstuinen. ...

Lees meer over tuinaanleg

Tuinonderhoud

Een niet goed onderhouden tuin gaat mettertijd ten kosten van uw ontspanning. Iedere tuin verdien...

Lees meer over tuinonderhoud

Gerelateerde referenties

Korte introductie betreft gerelateerde referenties

"Wat een fantastisch tuinwerk"

Wij zijn heel tevreden met Mijn Tuin. Ze kwamen bij ons thuis langs voor een kennismakingsgesprek en om alvast te kijken naar de voormalige tuin. We hadden al best een goed beeld van wat we verwachtten van de tuin. We vertelde Merijn dat we een onderhoudsvriendelijke doch moderne tuin wilde omdat we zelf geen groene vingers hebben. Toen heeft Merijn en zijn team ons geweldig ondersteund waardoor we tot een prachtig tuinontwerp en tuin zijn gekomen. Bovendien was de tuin binnen de geplande tijd af zodat we meteen klaar waren om in de zomermaanden te barbecueën.

Bekijk deze referentie
Joep

Breda

Interesse? Ik sta voor je klaar!

Hebben onze projecten u geïnspireerd, neem vrijblijvend contact met Mijn Tuin op en ontdek de mogelijkheden.

Merijn Schrauwen
Merijn Schrauwen

Eigenaar / tuinspecialist

info@mijntuin.com 06 - 519 649 79 Contact opnemen

Gerelateerde projecten

Moderne Tuin met mini-zwembad

Deze tuin is enerzijds ontworpen om het maximale thuisgevoel eruit te halen en anderzijds om met het hele gezin onder de ruime overkapping te genieten van een maaltijd. Daarnaast is er een mini-zwembad aangelegd voor een frisse duik!

Bekijk dit project