Tuinonderhoud

Een niet goed onderhouden tuin gaat mettertijd ten kosten van uw ontspanning. Iedere tuin verdient vakkundig onderhoud en we begrijpen dat niet iedereen tijd of de juiste tools in huis heeft.

Tuinonderhoud

Uw tuin is een plek waar u zich thuis voelt, tot rust komt of een ontmoetingsplek die u deelt met uw dierbaren. Het zou daarom zonde zijn wanneer deze oase van rust verstoord wordt door achterstallig onderhoud.

Wanneer er aanzienlijk geïnvesteerd is en er een gebrek aan onderhoud ontstaat, zal dit hoge kosten met zich meebrengen. Mijn Tuin begrijpt dat niet iedereen vanzelfsprekend tijd (of zin) heeft om het onderhoudswerk goed en regelmatig bij te houden. Dan is een periodieke onderhoudsbeurt van uw tuin door Mijn Tuin een geschikte oplossing.

Tuinonderhoud door Mijn Tuin

Mijn tuin kan het onderhoud verzorgen. We zorgen voor vakkundig snoeiwerk op het juiste moment in het seizoen zodat het er niet alleen netjes en verzorgt uitziet maar, het stimuleert de bomen, struiken en planten op bloei- en vruchtvorming. Fruitbomen gaan bijvoorbeeld beter dragen, sierheesters geven meer bloei en planten en bloemen floreren beter.

Enkele van vele werkzaamheden:

  • Onkruidbeheersing
  • Gazononderhoud
  • Bemesting
  • Snoeibeurten in voor- en najaar
  • Verzorgen van uw vijver
  • Boomverzorging

Contact

Wij verzorgen onderhoudswerkzaamheden zowel op basis van afroep evenals met een tuinonderhoudscontract. Mocht u meer willen weten wat de kosten voor tuinonderhoud per jaar zijn dan adviseren wij om met ons contact op te nemen. 

Contact opnemen

Gerelateerde projecten

De Strandtuin

Onderhoudsvriendelijke tuin met luxe overkapping voor de woonkamer inclusief kachel, tv en audioapparatuur. Speelruimte voor de kinderen en een buitenkeuken voorzien van alle gemakken voor onvergetelijke avonden met het hele gezin.

Bekijk dit project

Tuinonderhoud

In dit project zijn verschillende voorbeelden tuinonderhoud te vinden.

Bekijk dit project

Stoere onderhoudsvriendelijke tuin

Van een jaren zeventig tuin naar een stoere onderhoudsvriendelijke tuin. Met ruimte voor kinderen en een plek om je als volwassenen even terug te trekken.

Bekijk dit project

Meer referenties

"Wat een fantastisch tuinwerk"

Wij zijn heel tevreden met Mijn Tuin. Ze kwamen bij ons thuis langs voor een kennismakingsgesprek en om alvast te kijken naar de voormalige tuin. We hadden al best een goed beeld van wat we verwachtten van de tuin. We vertelde Merijn dat we een onderhoudsvriendelijke doch moderne tuin wilde omdat we zelf geen groene vingers hebben. Toen heeft Merijn en zijn team ons geweldig ondersteund waardoor we tot een prachtig tuinontwerp en tuin zijn gekomen. Bovendien was de tuin binnen de geplande tijd af zodat we meteen klaar waren om in de zomermaanden te barbecueën.

Bekijk deze referentie
Joep

Breda

Interesse? Ik sta voor je klaar!

Op zoek naar tuinonderhoud, tuinaanleg of een geheel nieuw ontwerp? 

Merijn Schrauwen
Merijn Schrauwen

Eigenaar / tuinspecialist

info@mijntuin.com 06 - 519 649 79 Contact opnemen

Gerelateerde diensten

Boomverzorging

Wij willen dat elke boom vitaal, gezond maar ook zeker veilig is. Mijn Tuin verzorgt hierin de aa...

Lees meer over boomverzoring

Tuinaanleg

Mijn Tuin is gespecialiseerd in de aanleg van uw tuin thuis zowel als exclusieve bedrijfstuinen. ...

Lees meer over tuinaanleg

Tuinontwerp

Een goed ontwerp is essentieel bij een maatwerk tuin. Dat begint met het in kaart brengen van uw ...

Lees meer over tuinontwerp