Nieuws

Hier kunt u onze recente nieuwsberichten lezen, voor oudere berichten kunt u door het archief bladeren.

Speelhuis

Ons eerste custom made speelhuis staat! Heeft u ook welis gedroomd als klein kind van een boomhut in uw achtertuin? Maar is deze droom nooit waar geworden? Dan kunnen wij uw droom zomaar waar laten worden met onze eigen custom made speelhuizen. Deze speelhuizen zijn geheel op maat gemaakt en naar eigen wensen in te richten. zo passen deze in elke tuin en zijn ze stuk voor stuk uniek!! Zo is de hout keuze geheel aan uw om het speelhuis zo passend mogeli...

Mijn Tuin

Onderhoud op maat?! Via een antwoord formulier kunt u helemaal zelf aangeven wat u aan de tuin gedaan wil hebben! Ook het tijdstip van onderhoud is samen met ons te bepalen! Neem contact op via het antwoordformulier en wij komen zo snel mogelijk bij u langs!

Mijntuin op de Oosterheide

Mijntuin zal de komende tijd te vinden zijn op de Oosterheide!Voor Natuurmonumenten mogen we dit bos weer helemaal veilig gaan maken voor recreanten!

Maria abdij

Mijntuin zal de komende week weer diversen onderhoudswerkzaamheden aan het bomen bestand uitvoeren van de Maria Abdij in Zundert. Ivm de bouw van een eigen bierbrouwerij en toegankelijkheid zal daarom aan het bomenbestand gewerkt worden.

Tuinaanleg Breda, Roosendaal, Oosterhout en Etten-Leur? Bij Mijn Tuin kunt je terecht!

Op zoek naar een goede hovenier voor tuinaanleg in Breda, Roosendaal, Oosterhout en/of Etten-Leur? Neem contact op met Mijn Tuin. Laast hebben we bijvoorbeeld weer een stijlvolle voortuin opgeleverd in Breda, zoals op de foto`s te zien hebben we een jaren 70 tuin omgetoverd tot een een moderne tuin met klassieke uitstraling. Dit door het gebruik van authentieke materialen zoals Oud Hollandse tegels in combinatie met Taxus en siergrind.

Boomverzorging

Mijntuin is druk met allehande boomonderhoud. Laat nu uw bomen snoeien, rooien en profiteer van onze voordelige wintertarieven.

Impressie foto's