Onze projecten

Hieronder zijn verschillende soorten project te vinden. Naast tuinprojecten zijn er eveneens verrichtten boomverzorging en tuinonderhoud werkzaamheden te bekijken.

De Strandtuin

Onderhoudsvriendelijke tuin met luxe overkapping voor de woonkamer inclusief kachel, tv en audioapparatuur. Speelruimte voor de kinderen en een buitenkeuken voorzien van alle gemakken voor onvergetelijke avonden met het hele gezin.

Bekijk dit project

Moderne Tuin met mini-zwembad

Deze tuin is enerzijds ontworpen om het maximale thuisgevoel eruit te halen en anderzijds om met het hele gezin onder de ruime overkapping te genieten van een maaltijd. Daarnaast is er een mini-zwembad aangelegd voor een frisse duik!

Bekijk dit project

Nieuwbouwwoning-tuin

Deze nieuwbouwwoning-tuin is gecreëerd voor rust en ruimte om te relaxen.

Bekijk dit project

Ibiza tuin

Voor dit jonge gezin hebben we een prachtige tuin met het 'Ibiza gevoel' gecreëerd met groene tuinelementen voor net dat extra beetje privacy van andere panden.

Bekijk dit project

Stoere onderhoudsvriendelijke tuin

Van een jaren zeventig tuin naar een stoere onderhoudsvriendelijke tuin. Met ruimte voor kinderen en een plek om je als volwassenen even terug te trekken.

Bekijk dit project

Project Vincent van Gogh

In deze dorpskern hebben we samen met de Gemeente Rucphen deze tuin aangelegd geheel in het gedachtegoed van Vincent van Gogh.

Bekijk dit project
«  ‹  1 2  ›  »

Interesse? Ik sta voor je klaar!

Hebben onze projecten u geïnspireerd, neem vrijblijvend contact met Mijn Tuin op en ontdek de mogelijkheden.

Merijn Schrauwen
Merijn Schrauwen

Eigenaar / tuinspecialist

info@mijntuin.com 06 - 519 649 79 Contact opnemen