Over Mijn Tuin

Het jonge en enthousiaste Mijn Tuin is opgericht in 2004 en gevestigd in Schijf, Noord-Brabant.

Mijn Tuin

Bij Mijn Tuin bent u aan het juiste hovenier adres voor een vertrouwd en vrijblijvend advies op het gebied van het ontwerpen, aanleg of onderhoud van uw tuin. Naast aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen hebben wij specifieke kennis in huis op het gebied van boomverzorging, bestrating en aanleg van natuurvijvers, zwemvijvers en zwembaden. Ons werkgebied sterkt zich uit in Noord-Brabant van Bergen op Zoom tot Tilburg en van Dordrecht. Daarnaast bedienen we eveneens tuinwerkzaamheden in Antwerpen.

Samenwerking met creatieve talenten

Onze vakmensen hebben een passie voor tuinen, planten en bomen, en volgen de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet. Of het nou vlonders, rozenperkjes of strakke terrassen zijn: de vakmannen van Mijn Tuin kunnen al deze ontwerpen tot een succes brengen. Wij werken niet zomaar met sterke jongens die wat tegels kunnen omdraaien! Er zijn enkel specialisten in dienst, zodat we u een totaalpakket kunnen bieden. Samen met onze hoveniers, boomverzorgers, stratenmakers, timmermannen en zwembad- en vijverspecialisten kunnen wij grote projecten aan. Eigenlijk is geen ontwerp is ons te gek: u kunt het zo exclusief maken als u wilt! De enige beperking voor de tuin is fantasie. Maar wij vinden het een uitdaging om de vindingrijkheid en verbeeldingskracht van onze klanten hierin te prikkelen.

Graag delen wij onze kennis met u en stellen samen met u vast wat uw eisen en wensen zijn. 

Bekijk de specialisten

Vacatures

Werken bij Mijn Tuin is werken in een team. Voor elke tuinklus hebben we een aantal specialisten in dienst maar we zijn ook nog op zoek naar nieuw talent!  We bieden iedereen met een passie voor Tuinen een opleiding aan zodat we samen de kwaliteit kunnen behalen die we allemaal nastreven. 

We zijn een hecht team met een flinke dosis humor en een ongedwongen sfeer waar we hard werken om unieke tuinen op te leveren. 

Vacatures bekijken

Interesse? Ik sta voor je klaar!

Wij helpen u graag met tuinonderhoud, boomverzorging of met het aanleggen van een gloednieuwe tuin.

Merijn Schrauwen
Merijn Schrauwen

Eigenaar / tuinspecialist

info@mijntuin.com 06 - 519 649 79 Contact opnemen