Tuinontwerp

Een goed ontwerp is essentieel bij een maatwerk tuin. Dat begint met het in kaart brengen van uw wensen, gevoel en uiteraard de praktische en functionele zaken.

Het in kaart brengen van uw behoeften

We vinden het belangrijk dat de tuin een verlengstuk wordt van uw huis. We kijken dan ook even naar uw inrichting binnenshuis zodat we al een gevoel en indicatie krijgen voor de tuin.

We vinden het tevens van belang om te weten of u zelf groene vingers heeft ofwel meer behoefte heeft aan een onderhoudsarme tuin. Bent u gesteld op veel kleur met bloemen of houdt u meer van groen en modern. Wellicht wilt u wel een combinatie van de twee. Uw verbeeldingskracht is de enige beperking. Verder houden we rekening met zon en schaduwinval en hoe beplanting dit kan begunstigen. Tuinverlichting aan laten leggen door Mijn Tuin valt ook onder ons takenpakket, hierdoor kunt u ook in de avond genieten van uw tuin.

Ons doel is dat uw tuin echt uw tuin wordt. Waarna u met trots kunt zeggen dit is Mijn Tuin. We houden altijd rekening met uw wensen, stijl, omgeving en de bodemgesteldheid en uiteraard ook het budget.

Aanleg van uw Tuin

Wij leggen uw achtertuin, voortuin of terras niet zomaar aan met sterke jongens die wat tegels kunnen omdraaien! Er zijn enkel creatieve specialisten in dienst, zodat we u een totaalpakket kunnen bieden. Samen met onze hoveniers, boomverzorgers, stratenmakers, timmermannen en zwembad- en vijverspecialisten kan Mijn Tuin elk groot of klein project aan. Eigenlijk is geen ontwerp ons te gek, u kunt het zo exclusief maken als u wilt!

Moodboard ontwerp

Waar u alvast mee mag beginnen is het maken van een moodboard waarin uw eigen stijl en smaak naar voren komt. Een moodboard is een verzameling van afbeeldingen, tekst en kleuren in een compositie. Het moodboard creëert de sfeer en hoe de tuin moet voelen.

Contact

Heeft u het moodboard samengesteld, stuur het naar ons op dan maken wij een gratis tuinontwerp voor u. We verzorgen tuinontwerpen voor zowel particuliere tuinen als exclusieve bedrijfstuinen. Bent u nog niet zeker van uw behoeften als het aankomt op tuindesign dan bieden we graag de ondersteunende hand. 

Contact opnemen

Gerelateerde projecten

Project Vincent van Gogh

In deze dorpskern hebben we samen met de Gemeente Rucphen deze tuin aangelegd geheel in het gedachtegoed van Vincent van Gogh.

Bekijk dit project

De Strandtuin

Onderhoudsvriendelijke tuin met luxe overkapping voor de woonkamer inclusief kachel, tv en audioapparatuur. Speelruimte voor de kinderen en een buitenkeuken voorzien van alle gemakken voor onvergetelijke avonden met het hele gezin.

Bekijk dit project

Stoere onderhoudsvriendelijke tuin

Van een jaren zeventig tuin naar een stoere onderhoudsvriendelijke tuin. Met ruimte voor kinderen en een plek om je als volwassenen even terug te trekken.

Bekijk dit project

Meer referenties

"Wat een fantastisch tuinwerk"

Wij zijn heel tevreden met Mijn Tuin. Ze kwamen bij ons thuis langs voor een kennismakingsgesprek en om alvast te kijken naar de voormalige tuin. We hadden al best een goed beeld van wat we verwachtten van de tuin. We vertelde Merijn dat we een onderhoudsvriendelijke doch moderne tuin wilde omdat we zelf geen groene vingers hebben. Toen heeft Merijn en zijn team ons geweldig ondersteund waardoor we tot een prachtig tuinontwerp en tuin zijn gekomen. Bovendien was de tuin binnen de geplande tijd af zodat we meteen klaar waren om in de zomermaanden te barbecueën.

Bekijk deze referentie
Joep

Breda

Interesse? Ik sta voor je klaar!

Op zoek naar tuinonderhoud, tuinaanleg of een geheel nieuw ontwerp? 

Merijn Schrauwen
Merijn Schrauwen

Eigenaar / tuinspecialist

info@mijntuin.com 06 - 519 649 79 Contact opnemen

Gerelateerde diensten

Tuinonderhoud

Een niet goed onderhouden tuin gaat mettertijd ten kosten van uw ontspanning. Iedere tuin verdien...

Lees meer over tuinonderhoud

Tuinaanleg

Mijn Tuin is gespecialiseerd in de aanleg van uw tuin thuis zowel als exclusieve bedrijfstuinen. ...

Lees meer over tuinaanleg

Boomverzorging

Wij willen dat elke boom vitaal, gezond maar ook zeker veilig is. Mijn Tuin verzorgt hierin de aa...

Lees meer over boomverzoring