Tuinaanleg

Mijn Tuin is gespecialiseerd in de aanleg van uw tuin thuis zowel als exclusieve bedrijfstuinen. De grootte van de tuin maakt voor ons niets uit.

Aanleg door experts

Het aanleggen van een tuin is een vak apart en vraagt om experts. U hoeft niet op zoek te gaan naar verschillende specialisten, deze hebben wij in dienst om op deze manier u het totaalpakket aan te bieden. Om elk project groot of klein aan te pakken werken we samen met onze eigen hoveniers, boomverzorgers, stratenmakers, timmermannen en zwembad- en vijverspecialisten. Tijdens de aanleg nemen wij de volledige verantwoordelijkheid zodat u dan al kunt beginnen met zorgeloos ontspannen.

Faseringen van de tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin verreist verschillende faseringen. Wanneer er overeenstemming is gesloten over de offerte starten wij met de eerste werkzaamheden. We werken van boven naar beneden en zullen dan ook starten met het grondwerk gevolgd door eventuele aanleg van:

  • waterpartij;
  • bestrating;
  • verlichting;
  • pergola’s;
  • afscheidingen;
  • bomen;
  • struiken;
  • overige beplanting.

Deze werkzaamheden gieten we uiteraard in een planning en volgen deze nauw. Het mooie aan ons werk is dat het hele jaar door een tuin kan worden aangelegd.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen over tuinaanleg voor kleine tuinen, grote tuinen of wilt u over tuinaanleg ideeën sparren dan verzoeken we u graag om contact met ons op te nemen. Mocht u op zoek zijn naar een tuin offerte dan kunt u ook bij ons terecht. 

Contact opnemen

Gerelateerde projecten

Moderne bedrijfstuin

Bij ons bedrijf zijn we gepassioneerd over het creëren van inspirerende werkomgevingen die de productiviteit en het welzijn bevorderen. Onlangs hebben we een bedrijfstuin aangelegd voor een van onze gewaardeerde klanten. Deze tuin is geheel op maat gemaakt en modern ontworpen om aan al hun specifieke wensen te voldoen.

Bekijk dit project

Project Vincent van Gogh

In deze dorpskern hebben we samen met de Gemeente Rucphen deze tuin aangelegd geheel in het gedachtegoed van Vincent van Gogh.

Bekijk dit project

De Strandtuin

Onderhoudsvriendelijke tuin met luxe overkapping voor de woonkamer inclusief kachel, tv en audioapparatuur. Speelruimte voor de kinderen en een buitenkeuken voorzien van alle gemakken voor onvergetelijke avonden met het hele gezin.

Bekijk dit project

Stoere onderhoudsvriendelijke tuin

Van een jaren zeventig tuin naar een stoere onderhoudsvriendelijke tuin. Met ruimte voor kinderen en een plek om je als volwassenen even terug te trekken.

Bekijk dit project

Meer referenties

"Wat een fantastisch tuinwerk"

Wij zijn heel tevreden met Mijn Tuin. Ze kwamen bij ons thuis langs voor een kennismakingsgesprek en om alvast te kijken naar de voormalige tuin. We hadden al best een goed beeld van wat we verwachtten van de tuin. We vertelde Merijn dat we een onderhoudsvriendelijke doch moderne tuin wilde omdat we zelf geen groene vingers hebben. Toen heeft Merijn en zijn team ons geweldig ondersteund waardoor we tot een prachtig tuinontwerp en tuin zijn gekomen. Bovendien was de tuin binnen de geplande tijd af zodat we meteen klaar waren om in de zomermaanden te barbecueën.

Bekijk deze referentie
Joep

Breda

Interesse? Ik sta voor je klaar!

Op zoek naar tuinonderhoud, tuinaanleg of een geheel nieuw ontwerp? 

Merijn Schrauwen
Merijn Schrauwen

Eigenaar / tuinspecialist

info@mijntuin.com 06 - 519 649 79 Contact opnemen

Gerelateerde diensten

Boomverzorging

Wij willen dat elke boom vitaal, gezond maar ook zeker veilig is. Mijn Tuin verzorgt hierin de aa...

Lees meer over boomverzoring

Tuinontwerp

Een goed ontwerp is essentieel bij een maatwerk tuin. Dat begint met het in kaart brengen van uw ...

Lees meer over tuinontwerp

Tuinonderhoud

Een niet goed onderhouden tuin gaat mettertijd ten kosten van uw ontspanning. Iedere tuin verdien...

Lees meer over tuinonderhoud