Nieuwbouwwoning-tuin

Deze nieuwbouwwoning-tuin is gecreëerd voor rust en ruimte om te relaxen.

+15 Foto's

Nieuwbouwwoning-tuin

Voor deze tuin werd er enerzijds gevraagd om de rust in de tuin te bewaren en anderzijds moest er ruimte zijn om te 'chillen' voor de tieners die nog woonachtig zijn in deze nieuwbouwwoning. Om de rust te waren is er gekozen voor grote tegels met witte tuinelementen om tot een opvallend design te komen. 

Gerelateerde diensten

Korte introductie betreft gerelateerde diensten

Tuinontwerp

Een goed ontwerp is essentieel bij een maatwerk tuin. Dat begint met het in kaart brengen van uw ...

Lees meer over tuinontwerp

Tuinaanleg

Mijn Tuin is gespecialiseerd in de aanleg van uw tuin thuis zowel als exclusieve bedrijfstuinen. ...

Lees meer over tuinaanleg

Tuinonderhoud

Een niet goed onderhouden tuin gaat mettertijd ten kosten van uw ontspanning. Iedere tuin verdien...

Lees meer over tuinonderhoud

Gerelateerde referenties

Korte introductie betreft gerelateerde referenties

"Wat een fantastisch tuinwerk"

Wij zijn heel tevreden met Mijn Tuin. Ze kwamen bij ons thuis langs voor een kennismakingsgesprek en om alvast te kijken naar de voormalige tuin. We hadden al best een goed beeld van wat we verwachtten van de tuin. We vertelde Merijn dat we een onderhoudsvriendelijke doch moderne tuin wilde omdat we zelf geen groene vingers hebben. Toen heeft Merijn en zijn team ons geweldig ondersteund waardoor we tot een prachtig tuinontwerp en tuin zijn gekomen. Bovendien was de tuin binnen de geplande tijd af zodat we meteen klaar waren om in de zomermaanden te barbecueën.

Bekijk deze referentie
Joep

Breda

Interesse? Ik sta voor je klaar!

Hebben onze projecten u geïnspireerd, neem vrijblijvend contact met Mijn Tuin op en ontdek de mogelijkheden.

Merijn Schrauwen
Merijn Schrauwen

Eigenaar / tuinspecialist

info@mijntuin.com 06 - 519 649 79 Contact opnemen

Gerelateerde projecten

Stoere onderhoudsvriendelijke tuin

Van een jaren zeventig tuin naar een stoere onderhoudsvriendelijke tuin. Met ruimte voor kinderen en een plek om je als volwassenen even terug te trekken.

Bekijk dit project