Boomverzorging door de hoveniers van Mijn Tuin

De hoveniers van Mijn Tuin hebben al vele projecten op het gebied van boomverzorging mogen uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan de aanplanting, het onderhoud, maar ook aan het verwijderen van de boom/bomen. Wij willen dat elke boom vitaal, gezond maar ook zeker veilig is. Wij verzorgen veel bomen voor gemeentes, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor verzorging van hun tuin (met bomen). 

European Treeworker Certificaat

Binnen het team van Mijn Tuin beschikken een aantal hoveniers over een European Treeworker Certificaat. Dat wil zeggen dat wij aan de slag zullen gaan met gedegen vakkenis en zorgvuldige aandacht voor de veiligheid. Het team van Mijn Tuin is in staat om scheef staande, hele hoge en vlak langs uw huis staande bomen veilig en zorgvuldig te verwijderen. 

Meer informatie over boomverzorging?

Heeft u een boom die te veel dood hout bevat, een boom die te dicht begroeit is, of gewoon weg moet dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden aan onze collega's of neem contact met ons op en uw boom word vakkundig verzorgd. Liever direct contact? Bel dan even naar +31(0) 165 343 077.

Heeft bovenstaande webpagina nog niet al uw vragen kunnen beantwoorden? Neem ook in dat geval gerust contact met ons op! 

Impressie foto's