Boomverzorging Breda

Hoor jij tijdens een zware storm de takken tegen het dak van je huis aanslaan en ben je bang dat een van deze takken binnenkort afbreekt? Dan is het verstandig om deze bomen te laten snoeien. Dit is een van de redenen dat wij bomen snoeien, de schade die vallende takken kunnen veroorzaken is namelijk erg groot. Een andere reden is dat er meer licht in de tuin komt, dit bevordert natuurlijk de groei van alle andere planten! Heb je naast een boomverzorger ook een hovenier in Breda nodig? Klik dan op de voorgaande link of neem direct contact met ons op!

Kies voor boomverzorgers in Breda met certificering

Heb jij een aantal prachtige bomen in je tuin staan in Breda en wil je deze op professionele wijze gesnoeid hebben? De boomverzorgers van Mijn Tuin staan voor je klaar! Onze boomverzorgers beschikken over een European Treeworker Certificaat. Dit certificaat laat zien dat de boomverzorger bekwaam is om een boom te planten, onderhouden, snoeien en kappen. Dit alles op geheel veilige en verantwoorde wijze. Om een ETW Certificaat te verkrijgen moet de boomchirurg een uitgebreide opleiding volgen en zowel theoretische als praktische testen afronden. Dit betreft fysiologie, bodemkunde, boomziekten, veilig werken en relevante wet- en regelgeving.

Contact opnemen

Bomen snoeien in Breda door een professional van Mijn Tuin

Staan er bij jou in de tuin in de omgeving van Breda enkele grote bomen waarvan je deze graag gesnoeid zou willen hebben? Zoek je een betrouwbare partner voor bomen kappen in Breda? Of het nu gaat om het verwijderen van een risicovolle boom, het snoeien van overhangende takken of het volledig kappen van bomen om ruimte te maken voor een nieuw project, in Breda staan experts klaar om je te helpen met een service waarbij veiligheid en expertise voorop staan.

De voordelen van een professionele boomverzorger in Breda

Wie kent ze eigenlijk niet? De video’s van een doe-het-zelver die even een boom gaat snoeien. Helaas gaat dit in de praktijk maar al te vaak mis en ook materiële schade en fysieke verwondingen zijn geen uitzondering. Dit is de voornaamste reden om te kiezen voor een professionele boomverzorger in Breda. Op deze manier worden bomen in de tuin gesnoeid of gekapt zonder dat er bijkomende schade veroorzaakt wordt.

Contact opnemen

Waarom bomen kappen in Breda?

Bomen zijn prachtig en essentieel voor ons milieu, maar soms is het kappen van bomen noodzakelijk. Dit kan zijn vanwege veiligheidsredenen, gezondheid van de boom, of voor de ontwikkeling van nieuwe projecten. Onze boomverzorgers in Breda begrijpen het belang van een verantwoorde omgang met onze groene omgeving en zorgen ervoor dat bomen kappen altijd met de grootste zorg en respect voor de natuur gebeurt. Onze boomverzorgers kappen alleen bomen wanneer het écht nodig is. In veel gevallen dat een boom gekapt wordt, is deze erg ziek, oud of is het niet langer veilig voor de nabije omgeving.

Een boom snoeien of rooien in Breda? Maak direct een afspraak!

Heb je een boom die gesnoeid of gerooid moet worden? Neem contact op met onze boomverzorgers in Breda voor een vrijblijvende offerte en deskundig advies. We bespreken graag uw specifieke situatie en hoe we u het beste kunnen helpen met een veilige, efficiënte en duurzame oplossing voor het rooien van de bomen in Breda en nabije omgeving.

Wat kost het kappen of snoeien van een boom in Breda

De kosten van het kappen van een boom zijn erg variërend. Het is zonder aanvullende informatie helaas niet mogelijk om hiervan een prijsindicatie te geven. Wij vragen je daarom om met ons geheel vrijblijvend contact op te nemen zodat onze boomverzorgers je kunnen voorzien van een kostenplaatje. In sommige gevallen is het mogelijk om met behulp van een aantal foto’s een prijsindicatie te geven. Anders komt een van onze boomverzorgers of boomchirurgen langs om een inschatting te maken van het werk.

Dus ben je opzoek naar een partner voor tuinonderhoud, tuinaanleg, tuinontwerp of boomverzorging? Het team van Mijn Tuin staat voor je klaar!

Contact opnemen

Gemeente Breda en bomen kappen

In veel gevallen is het nodig om bij de gemeente Breda een kapvergunning aan te vragen voordat een van onze boomverzorgers in Breda aan de slag gaat. Bij twijfel is het verstandig om de gemeente te raadplegen of een vergunning wel of niet nodig is. In de meeste gevallen is het aanvragen van een vergunning enkel nodig bij het kappen van een boom of het sterk terugsnoeien ervan. Is de boom monumentaal? Dan is het aanvragen van een vergunning altijd nodig.