Boomverzorging Roosendaal

Dankzij periodieke boomverzorging behoudt een boom zijn vitaliteit en worden (ernstige) problemen voorkomen. Bovendien zorgt professionele boomverzorging ervoor dat u nog lang kunt genieten van uw boom of bomen in Roosendaal en worden ongewenste veranderingen ongedaan gemaakt. De hoveniers van Mijn Tuin hebben al vele projecten op het gebied van boomverzorging succesvol afgerond. Zowel bedrijven, gemeentes als particulieren zijn bij ons welkom.

Waarom vakkundige boomverzorging in Roosendaal?

Het onderhoud aan bomen kan een flinke klus zijn vanwege het klimwerk en vergt specifieke vaardigheden zodat de boom niet beschadigd wordt. Onder boomverzorging valt ook het vakkundig verwijderen van (zieke) bomen – zodat u bijvoorbeeld weer kunt genieten van de volle zon in uw tuin of dat u geen zorgen meer hoeft te maken over een wankelende boom. Uit veiligheidsoogpunt en het voorkomen van schade, is het bovendien een verstandige keuze om de boomverzorging in Roosendaal aan ons uit te laten besteden in plaats van het zelf doen.

Mijn Tuin: de boomverzorging specialist in omgeving Roosendaal

Al sinds 2004 werken wij als jong en enthousiast bedrijf met passie aan diverse projecten zoals tuinaanleg en ontwerp. Doordat wij over het European Treeworker Certificaat beschikken kunt u vertrouwen op een vakkundige boomverzorging in Roosendaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We zijn benieuwd naar uw situatie en wensen. Neem contact met onze boomverzorging specialisten om de diverse mogelijkheden te kunnen bespreken.

Impressie foto's